En vecka kvar

Idag har jag legat på balkongen hela dagen. Jag har äntligen läst ut Jenna Jamesons bok "att älska som en porrstjärna". Började på den förra sommaren och läste 450 sidor på några dagar och sen glömde jag bort den men för några dagar sen började jag igen och har nu läst ut den. Sjukt liv hon har levt, det är iaf en sak som är klar, men hon verkar funnit lyckan nu och det är väl ändå det allt handlar om i slutändan.



Köpte en ny after-sun för den andra luktade lite suspekt men den här tror jag på!
Såg den i tidningen Glamour och tänkte att det är ju bara en vecka kvar tills vi åker till Rimini så det är lika bra att köpa det nu!



Måndag

Idag gick jag upp tidigt och åkte med Mikaela till Globen och efter två timmar där gick vi ner till bryggan här hos oss och åt lunch och solade. Det var skönt men lite för varmt så vi klarade bara någon timma innan vi gick hem. Sen blev det fika på coppola i stan med Frida. Vi satt ute och njöt av solen och pratade i flera timmar. Tiden går alltid så fort när vi träffas och vi har alltid så kul. Vi gjorde lite confessions och smed massa trevliga planer.

Hoppas att ni haft en bra dag!
Nu ska jag göra te och mysa i soffan.

En dag i Tyresö

Idag har vi varit i Tyresö och firat Sabina och Lena som fyller år i veckan. Det var lika mysigt som vanligt men det är verkligen konstigt, för det känns inte som att vi faktiskt bott i huset mitt emot i 16 år, det känns verkligen bara som att vi är där på besök precis som vanligt, lite skumt..

Vi hann med lite shopping också. Jag fick med mig en kjol och hittade en jättesöt klänning. Allt i svart så det var kanske lite tråkigt eftersom det är färgen som redan dominerar min garderob men äh, svart är aldrig fel!




My new lover

Igår kom min ring som jag väntat på så ivrigt. Jag bytte ett halsband jag fick på studenten och la till pengar som jag också fått så jag ser det som en studentpresent från flera olika håll och personer. Den är så fin, tyvärr liiite stor men då vet jag ju också att jag kommer kunna ha den om jag fläskar på mig hihi.. nej men den åker iaf inte av så det är huvudsaken :-)


Jag tycker Thomas Sabo har finast smycken just nu

Dans

Jag kollar på "So you think you can dance". Det är många som inte har en takt i kroppen men många är ju sjukt duktiga och det är så kul att se talangfulla dansare, blir så sugen på att börja dansa igen när jag ser dem.

Nu ska jag äta lite fukost/lunch, brunch(?)

Fredag

Dagen har spenderats på bryggan. Jag gick dit och la mig med lurar i öronen, en bok och lite vattenmelon. Riktigt mysigt men jag var lite rädd för svanarna haha.. Efter ungefär en timma kom Angelie och joinade mig och så låg vi där i några timmar till. Bredvid oss hade vi en snygg fransman så vi hade det riktigt bra. När vi tröttnat på att steka gick vi hem till mig och gjorde en delicious lunch. Upptäckte även att min rygg (som jag hade smörjt in) blivit lite röd. Just nu bränner det lite så jag har nog bränt mig rätt ordentligt. Helt skumt med tanke på att jag verkligen aldrig bränner mig och att jag hade smörjt in mig, värdelöst ju!










Vet ni? Min Thomas Sabo ring kom idag så jag har varit och hämtat den också!

Visar senare för nu är det dags för te.

skor

God morgon!

Här är sandalerna jag köpte i tisdags, liten klack och väldigt sköna, I like!

Nu ska jag ut och i solen och njuta av värmen, gör det ni med!

Mys på bryggan

Nu sitter jag och dricker te, kom nyss hem från vår picknick på bryggan här nere vid vattnet. Det var jag, Anna, Malin, Camilla, Angelie, Linn och Julia och vi hade massa mat och bara satt och njöt av solen och pratade en massa. Det var så mysigt och jag har saknat alla så mycket när de varit bortresta och vi inte setts på ett tag, åh, ni förgyller verkligen mitt liv! Mer såna här kvällar i sommar.
Puss

Sol och picknick

Ännu en dag på balkongen! De som inte känner mig måste ju tro att jag är en slacker men jag har faktiskt jobbat lite också, på datan på balkongen, riktigt chill. Det är lika bra att njuta nu när man är ledig för när jag börjar jobba ordentligt kommer det inte bli mycket tid över.


Haha tror vi att jag vaknar upp helt randig imorn?

Nu ska jag göra lite pastasallad och plocka fram grejer för ikväll blir det picknick med alla tjejer på en brygga här i sjöstaden. Räknar med en massa skvaller från Barcebrudarna, mys!

Kvällen igår

God morgon. Jag ska strax ut i det fina vädret men jag tänkte berätta lite om kvällen igår. Jag och Malin var bjudna på ett event som startade på Garants festvånging. Vi var där ett tag och dansade lite, drack lite och blev intervjuade, filmade och fotade. Vid halv tolv tog sig alla till Laroy och där fortsatte festen. Vi hade en mycket trevlig kväll, killarna som höll i det var så gulliga och det var kul att träffa alla. Kom hem vid 02.30 och stupade i säng efter konstiga sms.

 

Mal & Val

Nu kurrar magen så det blir frukost på balkongen eller "ballen" som den söta gaykillen från tunnelbanan brukar säga haha

Solbränna

Jag älskar vädret! Sitter ute på balkongen och myser men idag bestämde jag mig för att sola ryggen lite också, det ser lite kul ut att vara brun på framsidan och vit på baksidan, men nu efter någon timma är det nästan ikapp. Det går så fort att bli brun på ryggen!


Det är lite svårt att fånga på bild men ungefär såhär ser svanken ut efter en timma i solen.. ganska stor skillnad.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig!

Två veckor kvar

Halva dagen spenderades med Malin i stan. Det blev lunch i kungsan och en liten promenad över till söder. Senare hade jag och mami lite ärenden att göra och så blev det lite shopping. Jag hittade ett par jättefina sandaler på Rizzo och en klänning på H&M som jag suktat efter länge, men såklart var det strl. 34 och det blev lite för tajt så den måste jag lämna tillbaka..

Vi har även hunnit med en tripp till Skavska flygplats för att hämta Mikaela och Maria som varit i Rimini i drygt 2 veckor. På flygplatsen träffade vi även Louisa som kom hem med barnen. Aina var glad och gav mig en stor kram och lilla Marcello hade blivit jättestor och ännu mer lik Eros.





Stockholm är otroligt vackert under sommaren i det fina vädret!

The city med Malin

Nu ska jag åka in till stan för att möta Malin som får sina naglar gjorda, lyckounge! Själv har jag ju klippt ner mina lite fint hehe.. När hon är klar gissar jag på att vi tar en fika i solen och sen ska jag tvinga henne att följa med mig i några butiker, vilket jag inte tror hon har något emot :-)


Hoppas ni får en bra dag!

Sommar!

Jag och Malin ringde om varandra hela dagen så det blev ingen fika, istället blev det en dag på balkongen i solstolen så nu är det ett faktum, vita tuttar och bikiniränder, härligt värre.. Äh, skitsamma, det är det värt!





Vin och sprite/7up med citron i, svårslget på sommaren!

Finns något tråkigare än att vänta?

Jag har hunnit med en del redan, jag åkte in till söder och hämtade en dator jag ska ha på det nya jobbet och lite viktiga papper. Nu kom jag precis hem och ringde för att höra när min Thomas Sabo ring kommer. De sa upp till 14 dagar och idag är det dag 13 men när jag ringde sa hon arbetsdagar, vilket betyder att det bara är dag 9 idag då och jag måste nog vänta till nästa vecka.. jag som hatar att vänta!

Lite senare ska jag kanske in till stan för en fika men Malin svarar inte, det är inte ok att inte svara sa vi ju! Bäst för henne att det är för att hon duschar..

Solen skiner ju idag också, vågar vi hoppas på att sommaren äntligen är här?
Hoppas ni får en bra dag!

#Q¤w=%&/¤/!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Vi har kollat på Confederations cup, Italien - Brazilien..
Jag har skrikit, gapat, hoppat och slagit i soffan och svordomarna har haglat men det hjälpte inte.
Stressfaktorn var på max och det känns som jag åldrats flera år i förskott på grund av det här men det var det värt, italiensk fotboll är på liv och död.

Ombytta roller





Det var tur att vi inte åkte än. Skadeglädje, ohyes.

Sooool

Jag vaknade precis och nu ska jag ut och njuta av solen på balkongen
 för det är underbart väder!
Ut i solen med er!
Puss

Italian night


Middagen var superlyckad, alla gillade maten och vi hade riktigt trevligt.
Älskar människor med skön humor!

Just do it

Jag satte på mig gymkläderna och gick till gymmet men när jag kom dit var det, precis som allt annat, såklart stängt så det var bara att knata tillbaka hem igen. Istället har jag nu duschat och tvättat håret och ska göra mig iordning för vid 17.30 får vi middagsgäster. Det bestämdes nån gång igår mellan glasen med vin och all mat så det blir mamis berömda italienska köttfärssås med spaghetti och lite annat, mums!

Just det, igår när vi gick av tunnelbanan i Gamla Stan så spelade han som alltid brukade spela på Rådmansgatan när jag gick till skolan. Jag blev så glad av att se honom så jag lämnade lite pengar och det kändes så bra, han är ju så duktig! Och förra veckan gav jag lite mat till en hemlös, det känns otroligt bra att göra sånt och jag ska absolut göra det oftare. Tänk på det ni med.
Puss


Midsommarfirandet

God morgon! Vi hade så roligt igår! Speciellt jag hehe.. Vi började som sagt hemma hos Jenny och Kenta vid 16.00 där vi drack galet god rosé och kollade på matchen Italien-Sverige U21. Vi var sex personer och alla utom jag och mami hejade på Sverige. Innan matchen började tippade vi på hur vi trodde matchen skulle sluta och alla la 20 kronor. En stund in i matchen gjorde Italien mål och det stod då 1-0 till dem och det var det mami hade tippat på så hon var nöjd. Matchen flöt på och det blev flera gula kort till Sverige men sen helt plötsligt, från ingenstans, fick en italiensk spelare rött kort. Italien fick alltså spela med en man mindre och Sverigefansen var rätt nöjda men jag satt och hoppades. Trots att de var en man mindre på plan fick de in ett till mål och mot slutet fick även Sverige in ett. Och vad betyder det? Jo, att jag vann 100 kronor för det var precis det resultatet jag hade tippat på hihi ;-) Så roligt!

På kvällen åkte vi till gamla stan och åt middag, sedan gick vi till skeppsbron och kollade bilar och sen gick vi och tog en drink. Det lektes matchmaking också mellan mig och en kille, vi får se vem som kommer ihåg det och vår date i veckan haha.








Hoppas ni hade lika kul som jag, traditionsenligt eller inte

Ciao


Nu drar vi, hörs imorn eller kanske sent ikväll!
Forza Italia ♥

Midsommar

Jag antar att alla ska fira midsommar idag med långbord, släkt, vänner och allt vad det brukar innebära. Jag och mami hade tänkt ta en sista minuten till Rimini 18/6 -23/6 men när vi skulle boka hade det gått upp så att hotell och flyg skulle landa på cirka 10.000kr för 5 dagar och det tyckte vi inte riktigt att det var värt så vi blev hemma. Istället ska vi hem till Jenny och kolla fotbollen Italien - Sverige u21 och sedan ut och äta massa god mat. Lite otraditionerligt sådär kanske men det gör mig inget.


Förra midsommar var en av de bästa! Då var vi alla tjejer på Malins landstället i Norrtälje och firade med hennes familj och några till. Massa mat och annat kul, hur mysigt som helst!

Glad midsommar!

Träning

Vet ni vad jag gjorde med min tristess? Jag gick till gymmet så nu har jag varit där i en dryg timma, hur skönt som helst! Det var rätt längesen jag var där men det gick lika bra som sist. Har ju inte varit helt passiv heller för att jobba i 10 timmar i sträck med servering och massa lyft och grejer kan man få träningsvärk av också, believe me.. Nu ska jag hoppa in i duschen igen.. Kan ju avslöja att håret känns aningen ofräscht men det blir det ändring på nu!

God morgon(?)

Det är inte bra för mig att inte ha något att göra på dagarna för då sover jag alldeles för länge. Jag hade tänkt att jag skulle jobba en massa men det blir inte så mycket nu utan mer mot hösten så det är synd. På måndag ska jag iofs till det andra, nya jobbet så lite blir det att göra men jag gillar att jobba med massa andra och framförallt då tempot, adrenalinkick ohyes.

Igårkväll var det filmmys hos som som gällde med Malin och Angelie. Har saknat dem nu när vi inte setts på över en vecka haha

Nu ska jag hoppas in i duschen och fräscha till mig lite.

Broken strings


Det här är en av mina favoritlåtar just nu, den går på repeat nästan hela tiden.

Paris Hilton


Strax börjar Paris Hiltons - my new BFF, det är så roligt!



Lite grabbigt sådär

Pizza, cola och kanske att jag kollar på fotbollen också, Sverige är ju trots allt mitt andrahandsval. Ni lär ju fattat vilka nr. 1 är för mig haha ;-)


Jag fick bara i mig 3/4, jag är lite klen när det gäller svensk pizza, men annars!

Barce

Victoria, Linn, Nina och Anna åker till Barcelona idag. Jag skulle egentligen följt med men det blev lite krock med datum så jag missar heta dagar, god mat och framförallt heta spanjorer, gaaah! Men men, nu är det bara tre veckor kvar och sen åker vi till Rimini och blir borta i tre veckor, det blir grymt!


Se till att sola, bada och festa åt mig med nu!

Bästa ♥


Italien - USA = 3 - 1

Jag älskar det italienska landslaget, det gör jag verkligen, allihopa!

Grazie, Daniele de Rossi!


Forza Italia

Jävla helvete! Det är match, just precis i detta nu och mitt älskade Italien spelar mot USA. Tror ni jag kan se matchen?!?! NEJ!! Så jag får kolla på internet på fotbollskanalen.se för ingen jävla... vänta, det plingade! YES!!!! ITALIEN GJORDE PRECIS MÅL!!! JAAAAAAAAA!!! Tack Gud!! ..aa, men just det, iaf, ingen av de hundra jävla kanalerna vi har sänder matchen, och då har vi till och med italienska Rai uno, men nu är det så att de sänder matchen, såklart, men inte nationellt så vi som sitter fast här i Sverige kan inte se något alls på den kanalen till matcehn är över, fyfan! Jag sitter som på nålar, men nu står det iaf 1-1, åh, jag hoppas så att Italia vinner!!


Såhär ser det ut just nu.
Varför sänder de inte matceh normalt för?? Är det jag som är lost eller?
Sänd matchen för fan!!!

_______________________________________________________________________
UPDATE:
Matchen sänds ju i SVT1, fan, varför ska de alltid snurra till TV- tablåerna för?!
Jag ska personligen skicka ett klagobrev, men det får vänta för nu ska jag se matchen, på riktigt på stora TVn! LOVE!
Ciaoooo!

Vi i ett nötskal

Vi åkte iväg vid 18.00 för att handla mat när vi upptäckte att kylskåpet nästan börjat eka. När vi kom till Sickla tänkte vi att vi skulle gå och äta först så det gjorde vi, det blev Erssons ceasarsallad med räkor och kaffe och sorrini på det, mycket gott! Vid 19.30 kände vi att det var dags att faktiskt gå och handla så vi började röra på oss men kom inte iväg förrän 25 minuter senare eftersom vi började babbla med alla som jobbade idag. Så ja, som ni kanske förstår när ni kollar klockslaget för det här inlägget så handlade vi aldrig så kylskåpet är fortfarande tomt.. Det där är jag och mami i ett nötskal, komiskt men så oeffektivt.


Just nu

Jag har fixat mina naglar så nu är de chockrosa! Härlig kontrast såhär i regnrusket :-)

Nu blir det pannkakor!

Dröm sött

Nu ska jag strax bädda ner mig i sängen. Såg att Twilight skulle gå på TV400 om några minuter men man vet ju aldrig med TV tablåerna, ibland snurrar de till det. Om den går ska jag iaf kolla, har bara sett den en gång. Annars somnar jag nog rätt snabbt, hoppas på lika fina drömmar som inatt, åh ibland önskar man verkligen att man kunde fortsätta drömmen där den slutade eller att man vaknade och upptäckte att det var sant.

God natt, sov gott och dröm sött.

Sunday, it is.

Kvällen består av te, smoothie, tidningar och massa bra på TV, me likey!

Yooo, sego

God morgon kanske är lite fel att skriva men ärligt talat så sov jag faktiskt ändå fram till 15.00 då mami ringde och väckte mig. Jag tror jag somnade runt 00.30 och 00.40 fick jag ett sms som jag såg vid 11.00 imorse och började då svara och sen när den konversationen tog slut somnade jag om och sov som sagt tills nu hehe.. Jag har ont i hela kroppen efter igår och det kanske inte är så konstigt så som jag höll igång och serverade och sprang fram och tillbaka i 10 av de dryga 11 timmarna.

Nu ska jag laga lite lunch(?) och sen ska jag undvika att somna om haha.
Puss på er

Lördag

Aaaj! Jag låg precis på spikmattan i 10 min, det var första gången jag testade och det gjorde ont som satan, fast några av minuterna var det rätt skönt faktiskt men sen började jag frysa. Ska testa igen en annan dag men då ska jag ha filt på!

Och en till grej som sved lite var ett mms jag fick igår av Malin som såg ut såhär:

Feel the pain ;-) <3

Yes, jag är jealous! Extremt! Åh, jag vill också!!

workey

Jag har jobbat drygt 11 timmar idag så nu är jag galet trött i fötterna men på strålande humör för alla där är så trevliga och så. Idag var tredje gången jag provjobbade där och på tisdag ska vi prata lön och sådär om jag ska fortsätta, det blir nog bra :-) Jag måste ändå erkänna att det är lite jobbigt att jobba med mat eftersom vi får äta vad vi vill. Jag har förälskat mig i deras tiramichock, hur gott som helst men inte bra för min mage haha. Vi får hoppas att de har rätt att man tröttnar efter ett tag.



Ikväll verkar det inte bli något party för alla är otaggade men vi får se, om det dyker upp något kul om någon timma har jag nog laddat om och är på, det rycker lite i partynerverna.


Natti

Nu ska jag sova. Imorn blir det upp tidigt för jobb 8.00 - 18.30. Ohyes.

Eros Ramazzotti ♥

Just det, idag är det exakt 5 månader kvar!
Jag och mami + Eros Ramazzotti + Stockholm = LYCKA! ♥


Jag har älskat Eros musik i hela mitt liv, det här blir fantastiskt!

Film och bikiniprobs

Vi har kollat på Bröllopsduellen och ätit en massa, det bästa var att vi fick tag på enorma jordgubbar, och då menar jag enorma, typ som små äpplen, och de var svenska så de smakade dessutom delicious, mmmmm..!



Nu har jag sprungit omkring och provat alla mina bikinis och till min förtvivlan kan jag typ bara ha 3 av dem så jag ska ut på jakt efter någon ny älskling. Det är verkligen jobbigt med bikinis, varje år har någon antingen förstörts från sommaren innan eller så har man växt ur den, inte så kul. Och jag som har hållt igång träningen flitigt sen början av året har inte besökt gymmet på en dryg månad nu, inte så smart där Valentina.. Nu blir det ändring för om en månad åker vi och träningen ska ju inte ha varit i onödan, lite mer fit for beach 09! Tyvärr går jag alltid upp i vikt när jag tränar intensivt, speciellt rumpan. Kanske ett lxproblem haha men jag kan typ inte ha några av mina jeans längre så lite jobbigt blir det.





Friday

Hello! Internet strulade imorse så jag hann inte skriva något innan jag gick. Jag har hunnit med en hel del idag iaf, lite prat om ett nytt jobb, så roligt erbjudande men det blir verkligen en utmaning men jag ska definitivt testa. Sedan blev det mat hos världens bästa i Sickla och lite shopping. Jag hittade en urmysig lite oversized tröja, me likey!

Det var galet dåligt ljus

Kommer leva i den här om svenska sommaren fortsätter såhär!

Nu blir det film och massa gott!
Puss på er

Grattis Sabina bini doo!

Jag har varit och firat Sabinas student hela dagen och kom precis hem. Det var hur mysigt som helst och hon var så söt. Vi började på utspringet vid 13.00 och var där i cirka en timma. Sedan bar det av till Tyresö för mottagning med hela släkten och några till. Åh, nu på sommaren längtar jag tillbaka lite till Tyresö faktiskt, det var så mysigt med gården och att träffa folk man kände så fort man gick utanför dörren. Det var jättekul att träffa alla Sabinas släktingar igen också, vi har ju känt varandra sen vi var 9 år så jag känner de flesta men nu var det ett tag sen vi sågs sist. Hann även träffa Franco ett litet tag och vi pratade om att göra något ikväll men precis som vissa andra har han ju ingen telefon just nu. Han tyckte istället att jag skulle komma och plinga på när jag var klar hos Sabina, haha nostalgi.. :-)



Lycklig student


Sötaste paret


Sabina och Lena :-)



Flaket!


Sabina och jag


syskon




Nej det var mycket planer för kvällen och jag blev medbjuden på diverse saker men jag är rätt trött så tror inte jag orkar mig ut och imorn ska jag till ett nytt jobb och sedan på Jespers mottagning.


Studentfirande för Sabina

God morgon! Åh vad jag känner mig glad! Jag håller på och gör mig iordning för att gå på Sabinas student. Jag slår vad om att den här dagen kommer hamna i topp bland hennes bästa dagar för så var det definitivt för mig förra veckan. Tur har hon också att vädret blev lite bättre, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig, vågar man chansa på barbent? Lite kallt kanske..



Jag längtar tillbaka!

Jag vill också!

Det här är inte okej. Imorn åker Malin till Frankrike och blir borta en vecka och Mikaela och Maria åker till Rimini och blir borta i två veckor. Och jag tvingas vänta 4 veckor.. Vad hände med sommaren här? Jävla svenska skitsommar!


Bli inte förvånade om jag tar en sista minuten några dagar för det här håller inte!

Dinnertime

Nu är jag hemma efter en lång dag. Jag är otroligt trött och har galet ont i mina tänder från igår men det går nog över snart. Det bästa idag var en kund som var så lik David Tainton och hur charmig som helst, han var dessutom vakt på Berns, nice, nice.. Träffade massa annat trevligt folk också så humöret är ändå på topp!

Dags för middag, smart som jag var glömde jag min räksallad som jag skulle få ta med hem..


Jobb

God morgon. Nu håller jag på att fixa mig för att gå iväg och jobba. Mår galet illa men hoppas på att det går över.. Slutar jobba vid 20.30 så jag blir borta hela dagen. Hoppas ni får en fin dag!

God natt

Jag kom nyss hem från en mysig kväll hos Linney. Vi, Angelie, Malin och Anna kollade på Mamma mia och åt tårta och drack te, mycket mysigt! Nu ska jag strax sova, jobbar 11.00-20.30 imorn.
Puss på er

Fika

Nu är jag hemma igen efter en dag på söder med Linn. Vi gick och mätte ut rätt storlek till ringen som jag vill ha och sen blev det lite annan shopping och resten av timmarna satt vi och fikade och pratade. Det var riktigt mysigt och väldigt skönt att prata av sig, det rör sig så mycket i mitt huvud haha..


Halstabletter, vaniljlatte och massa vatten, bästa sättet att bota förkylning!

I ♥ Thomas Sabo

Hello! Idag är jag nästan frisk så det känns nice eftersom jag ska jobba hela dagen imorn och så är det studentfirande både torsdag och fredag.
I eftermiddag ska jag till tandläkaren så jag hade tänkt ta en runda på stan före det men alla hade massa annat för sig på dagen så istället ska jag och Linn ses vid 16.00. Jag måste gå och byta ett halsband som jag fick på studenten och jag är inte helt säker på vad jag ska byta till så då är det bra att ha någon med sig. Det lutar iaf åt en gorgeous ring från Thomas Sabo.


Mitt charm club armband från Thomas Sabo fylldes på rejält på studenten :-)


chilldag

Det bästa man kan göra när man känner sig lite förkyld är att bädda ner sig under en filt, kolla TV/film och äta en massa onyttigt och dricka mängder av te med honung i. Därför är det så jag har tillbringat den här dagen och jag har inga planer på att göra nåt annat haha..


Som jag har längtat, äntligen är den här och snart uppäten.. :-)

I love you

God morgon. Jag har forfarande ont i halsen så idag har jag inget planerat. Hade egentligen tänkt träna men om jag vill bli frisk får jag nog skippa det. Jag har istället bäddat ner mig i soffan framför TVn och hoppas på att hitta någon bra serie på någon kanal. Jag är verkligen en sucker för sånt och igår var det säsongsavslutning för Gossip Girl. Chuck vågade äntligen säga de tre magiska orden till Blair, åh det var så sött!


Valvaka

Yes, det har varit valvaka a casa mia fram tills nu.
Det blev väl inget dunderval but it was good.


Me likey! Och Reinfeld är ju underbar, gillar honom extra mycket bara för att han log stort och sa hej till mig för några dagar sen haha..

Till Jespers förtvivlan måste jag erkänna att det allra bästa var det här:

Lägg märke till att uppåtpilen försvann för S.


Ja, förutom att jag röstat idag och kollat valvakan har det inte hänt så mycket.
Vi tog en promenad och jag förälskade mig i en liten hundvalp som heter Buster, sjukt söt!

En månad kvar

Nu innan klockan slår tolv måste jag bara passa på att säga att det idag är prick en månad kvar tills jag och Angelie åker till Rimini. Vi stannar i tre veckor, helt underbart!






Mitt paradis

Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan, kan ju inte missa slutet!
Vi hörs snart.

I'm blue

Nu har vi varit och röstat!


Haha fatta humorn ;-)

Rösta idag!

God morgon! Usch idag mår jag inte så bra, vaknade precis och har ont i både öron, huvud och hals och inte kan jag ligga hemma hela dagen heller för idag ska vi rösta. Jag har väntat länge på det här så det är självklart att jag ska rösta! Nej det gör till och med ont i huvudet när jag knapprar på tangenterna så jag ska gå och göra lite te istället och något att äta.

Glöm inte att rösta idag om ni är över 18år och inte redan gjort det! Om ni inte vet hur ni ska rösta så gå iaf och lägg en blankröst. This is viktigt!


HAHA

Måste bara lägga in den här också, så klockren!



STUDENTEN!

I torsdags var en av de bästa dagarna i mitt liv och verkligen ett minne jag kommer ha kvar för evigt. Nämligen vår underbara student! Vi började med champagnefrukost 09.00 i en park vid skolan. Det var svinkallt men vi hade det trevligt ändå och skrev i varandras mössor och åt och drack. Fotografering, lunch, samling i klassen och rektorns tal i aulan hann vi också med innan utspringet 14.00. Vi var helt uppspelta och det kändes nästan som vi flög ner för trappan och ut samtidigt som vi skrek och hoppade av glädje, underbara känsla! Efter utspringet letade vi upp våra nära och kära och sen var det dags för flak. Det var galet och även där var vi helt lyriska. Efter flaket var det mottagning hemma och senare på kvällen hade vi slutskiva på söder. Jag stupade i säng vid 04.00 efter att ha hållt igång i 23 underbara timmar.



Champagnefrukosten, Eva, Angelie, Malin och jag




alla vi ♥


lunchen, Malin & Angelie


Jag och Linn



Utspringet


Ren lycka!


vi 3


Flaket!


På mottagningen med min nyaste lilla syssling Axel


New

Jag och Malin har bloggat ihop i 8 månader på malandval.blogg.se men har nu bestämt oss för att skaffa en varsin blogg så det är här ni hittar mig nu. Jag ska försöka vara flitig för annars har Malin hotat med att inte blogga och det vore ju väldigt synd!

Idag har jag jobbat i Jennys inredningsbutik och nu ikväll var jag, Malin, Angelie och Linn på söder och kollade på matchen och tog ett glas. Trots förlust hade vi det mycket trevligt (jag hejar ju ändå på Italien hehe..) och sen blev det sen middag på donken.

Jag tänkte lägga in lite bilder och så från STUDENTEN i torsdags men det tar vi i ett annat inlägg.

RSS 2.0