Café Opera DJ challenge

Nu har jag vaknat ordentlig och tagit mig igenom ett jobbigt träningspass så jag tänkte berätta lite om igår. Det var DJ challenge på Café Opera och 5 olika DJs tävlade. De fick 10 minuter på sig att fixa bästa stämningen och mixarna. Vi var där för att stödja DJ Samvice och utan att vara partisk så måste jag säga att han var verkligen bäst! Så jävla grym! Tävlingen avgjordes med en decibelmätare och jag lovar att vi skrek lungorna av oss och självklart vann han!


Malin, Angelie och jag


Malin och ange


PUSS


DJ Samvice





Samir


Malin och jag


Och det här är självklart anledningen till att jag var indränkt i champagne!

Det var en grym söndag!
Puss


02.55

Jag kom precis hem efter en grym kväll på Café opera. Bäst var såklart Samir, DJ Samvice! Lägger upp bilder och skriver mer imorn för nu ska jag och mitt champagne indränkta hår gå och lägga oss, och ja, det finns en bra historia bakom det med, men som sagt, mañana.

Sweet dreams.


Sunday

Dagen har spenderats i Tyresö med mr. chileno.
Nu är det dags att åka till Malin för att ladda inför kvällen!
Ingen söndagsångest här inte!


Frågan är: heels or flats?


Lördagsmys

Vi har haft myskväll hos mig. Jag var egentligen taggad på utgång men vi ska ändå ut imorn så det var mys att bara träffas och prata en massa.


Jag körde på mittbena och så pimpade jag mitt linne med lite nitar längs sidan.
Natti


Friday

Härlig dag. Började med att.... träna! Jag körde hårt med mig själv idag, sprang och tog i lite mer än jag orkade hela tiden så det kommer nog kännas imorn, men ärligt så gillar jag träningsvärk lite på nåt underligt sätt haha..
Jag haft en sån där ta hand om sig själv dag, göra sig fräsch utan anledning liksom, dock hann jag inte med naglarna så det får bli imorn. Nu kommer snart Anna så ska vi kolla Idol och dreggla på Eddie och bara chilla, det blir mys.

Det är så skönt att få känna att andra tänker på en ♥


Städning

Åh fasiken vad jobbigt det är att städa, kanske därför det händer så sällan? Aja, nu är jag igång iaf. Springer runt här i shorts, t-shirt och knästrumpor och ser ut som jag skulle träna men icke, bara städning.. Jag har även lyckats få av mina lakan och slängt in dem i maskinen plus att jag dummsugit hela min säng så nu kommer jag ha världens renast säng dessutom. Jag brukar iaf inte dammsuga sängen men ska man det så tar jag tillbaka att det är världens renaste säng och rättar mig till, en ren säng och ber om ursäkt till de som sovit i den haha..

Nu börjar det iaf se riktigt fint ut här. Nu ska jag hålla efter ordentligt och sluta slänga kläder på golvet och slarva med städningen. Det är väl så man säger varje gång? Men den här gången menar jag det! Det är för jobbigt att göra storstädning varje gång.. Jag kräver nog tillbaka den där massagen snabbare än jag trodde.



Back to the städning.


Miercoles

Jag kom hem för ett litet tag sen efter en riktigt bra dag. Jag började med ett träningspass på förmiddagen och sen åkte jag till stan där jag gick omkring i några timmar för mig själv i massa butiker, tittade, tänkte, provade och shoppade. Vid sju åkte jag och mami till El cocodrilo där det blev tapas, sangria och glass. Sen blev jag kvar där med Franco och lite annat folk, väldigt trevligt.




Besos


-

Jag känner inte att jag kan skapa rättvisa här. Rättvisa för mina äventyr, min vardag, mina bilder och mina tankar. Jag vet att uppdateringen sinar men ni ska veta hur mycket jag har i mitt huvud, som jag bara väntar på att få ned, att ni ska se. Jag vet inte hur det ska gå till för det platsar inte här. Och jag vet även att ni är fler som hittat tillbaka nu när jag satt igång lite mer. Men ärligt? Jag skriver mest när jag tränat och de som känner mig vet att det är så mycket mer men av någon anledning är det just då jag har lusten att skriva. Eller när jag kommer hem lite lycklig en lördagkväll/natt/morgon, men då undviker jag det oftast, för er skull. Nej hörrni, vi får reda ut det här så får vi se hur det blir.

Nu ska jag sova, god natt ♥

Monday

Jag var och tränade med Maria för en timma sen och vi slog på stort och sprang! När jag kom hem var jag helt genomsvettig så jag kastade mig in i duschen och nu känner jag mig som mig själv igen. Väntar på att mami ska komma hem så blir det lunch/middag, man blir galet hungrig av träning ju!



Kvällen igår

God morgon! Jag lyckades välja både kläder och skor igår och kvällen blev supertrevlig, vi babblade på en massa, åt mat och glass och drack världens godaste sangria! Lovely! Har lite bilder för jag lyckades komma ihåg kamaren men bilderna får ni se sen för nu ska jag kolla klart på reprisen av Idol.
Eddie är ju underbar, hur snygg som helst och hans röst ger mig gåshud!


Eddie Razaz - They don't care about us


Lördag!

Den här lördagen har jag sett fram emot länge. Jag började dagen med ett träningspass och sen har jag bara tagit det lugnt. Nu försöker jag välja kläder och skor och det går som vanligt.. Franco ringde nyss och han har fixat ett bord till oss på restaurangen där han jobbar. Vi blir 8 tjejer som ska äta middag och snacka strunt och sen blir det drinkar på det och eventuellt utgång till nåt nice ställe. Åh vad taggad jag är!


Såhär ser det ut på mitt golv just nu..

Hoppas ni får en härlig lördagskväll!


Träning och porr

Det har varit jobb för min del både idag och igår och nu har jag precis kommit hem från gymmet. Förresten måste jag bara berätta en rolig sak som hände efter att jag hade varit och tränat i måndags.. Jag och mami stod i köket och skulle laga mat och så kollade jag ut och fick syn på grannens TV. Jag är alltid nyfiken och undrar vad folk kollar på så jag kollade och försökte komma på vilken serie det kunde vara. Först trodde jag att det var Glamour eller nåt sånt men när sexscenen aldrig tog slut och istället bara blev mer avslöjande fattade jag att det var en porrfilm. I soffan sådär till middagen. Lite lustigt tyckte jag iaf och jag och mami kunde inte sluta garva, han kunde väl iaf dragit för gardinerna?

Aja, nu kurrar magen så nu blir det middag framför TVn (utan porr) och sen ska jag lära mig lite om jobbet till imorn.
Puss


Sunday

What a väder! Jag är halv dyngsur och ändå sprang jag från tvärbanan till porten. Idag har vi varit på Dalí utställningen på moderna muséet som var väldigt intressant speciellt eftersom jag gått kultur och lärt mig lite om tolkningen av målningarna. Efter utställningen blev det en fika och sen åkte jag förbi Francos jobb och satt där och babblade nån timma. Nu blir det middag! Puss

Piña colada

Igår var vi ute med några killar och blev bjudna på galet goda piña coladas och hade trevligt men tog det ganska lugnt. Vi skrattade så vi fick ont i magen åt Francos kusins alla berättelser, de slutar aldrig förvåna mig haha..


 Idag har jag hunnit med en timma på gymmet och så har vi firat Sebbe så just nu är jag full av tårta men ändå hungrig så nu sitter jag och väntar på en stor fet pizza, åh, give it to me now!


Svaret:


It aint easy

Konversation från i lördags med alla killar.

Killen: ja, men tjejer är så krävande..
Jag: jaha..?
Killen: ja, men de vill alltid få en att lova massa saker som man inte kan hålla..
Jag: okej, som vadå?
Killen: ja, men typ såhär "lova att inte göra det igen"

Jag trodde jag skulle dö av garv då jag genast förstod att han menade att hans tjej (numera ex) menade att han skulle lova att han inte skulle vara otrogen igen. Haha, ja stackars killar, det kan inte vara lätt..

Nu ska jag strax få med mig mami och köpa nåt gott till middag. Annars händer det inte så mycket här. Jag lunchade med Malin och Linn och pratade massa skit och sen blev det en timma på gymmet. Bra där!

Ciaoo

Getting ready! Och ställer om hjärnan för att prata engelienska(?) engelska/italienska haha.. Vi ska nämligen träffa gemelli (tvillingarna) Marcello och Roberto från Rimini som har en bar där. Middag och sen till någon bar, tänk hur livet kan se ut en vanlig måndag.



I have to go now!
Ci vediamo ;)


Slutkörd

Igår var det en riktig slappardag, en välbehövlig sådan men idag är en ny dag så jag har precis varit på gymmet och riktigt kört slut på mina krafter. Känns bra, känner mig stark. Nu är det dags för dusch och sen blir det en stor tallrik favvopasta, vår egen special.


Saturday night

Vi firade Ale igår och det var rätt galet måste jag säga, precis som alltid när vi är med de grabbarna. Vi började hos Ale vid 18.00, alla drack och hade det trevligt och sen drog vi vidare till Karim och fortsatte allt där. Nångång fick jag tuggummi i håret också, minns inte hur, när eller varför och tänker inte spekulera kring det heller men Franco fick leka frisör och räddade mig iaf haha. Kom hem vid 07.10 imorse och ligger nu i soffan och tar det lugnt. Det är massa bra på TV idag också så jag tror jag stannar i soffan med mitt champagne & fläder te, känns rätt bra med tanke på att jag bara fick 4 timmars sömn..

Hoppas ni hade det kul igår!


Picture

Ett stort grattis till Ale som fyller år idag, see u later birthdaykid(old man)!


På Camilla och Julias födelsedag.


En bit av livsglädjen

Vi var ute igår. Vi satt på en bar i några timmar, alla tjejer, det var hur mysigt som helst. Det kan verkligen göra mig lycklig, tur att jag har så fina vänner, ni är en stor del av min livsglädje.

Fanns även en mycket snygg kille, mitt nummer höll på att hamna hos honom. Där eller i ett tomt glas, jag valde att avstå. Var det ett val?

Finns massa bilder också men inte i min kamera, den försummade jag olyckligtvis. Lägger upp lite bilder sen när jag fått dem. PUSS

Vill ha: välsvarvade armar & magmuskler + Mr. Jude Law

Klockan 10.00 imorse hade jag en tid med min personliga tränare så jag har varit där och vi har lagt upp ett nytt program. Eller ja, hon la upp pogrammet och jag kämpade mig igenom det haha, riktigt skönt kändes det i kroppen efteråt och jag tycker det känns bra att göra lite ändringar för annars tröttnar man så lätt.
När jag gick ut från gymmet gick en man in. Jag såg honom för några dagar sen och tänkte att han var väldigt lik Jude Law så när han gått förbi vände jag mig om för att kolla lite mer och i samma sekund vände han sig om också så vi båda log snabbt och vände tillbaka blicken, lite pinsamt haha.. Men å andra sidan är Jude Law typ snyggast i världen så om jag får flörta med hans kopia är det okej.


RSS 2.0