Träning

Är precis hemkommen från gymmet. Har förlängt mitt kort så nu är det löpande tills vi drar till Italia så det känns skönt!


Borde ge mig ut och leta nya träningslinnen, känns lite trist att alltid ha svart..
Dags för dusch och food!


Som den Pippi jag är

"Väck mig 06.30 imorn så går jag upp vid 07.00 så gör jag mig iordning, går till gymmet, kommer hem duschar och sen går jag och klipper mig så åker vi och handlar vid 10.00, okej?"

Med de orden gick jag och la mig igårkväll i tron att jag på riktigt skulle följa min plan, men vet ni? Jag sov till 10.00, sen åkte vi och handlade och om 30 min har jag en klipptid så kanske går jag iväg till gymmet sen efter? Ibland är det skönt att vara lite som Pippi, lite bakvänt sådär :-)

Träning vs chokladkakan

Nu är jag uppumpad efter en timmas träning, känns grymt skönt. Ska strax slänga på mig lite kläder och dra till Sickla.



Varje gång jag går till gymmet går jag förbi den här, och visst ser det ut som en jättestor chokladkaka? Varje gång tvekar jag och undrar om jag kanske borde gå till butiken på hörnet och köpa en istället för att gå till gymmet, en chokladkaka alltså.

 

 


En liten update

Jag har varit i Lund sön-ons och jobbat.
Det har varit riktigt kul och jag har träffat många trevliga människor.

Nu vill jag ut och springa.
Jag har världens hosta och jag springer inte, aldrig någonsin.
Något är fel, lika bra att ta vara på det.
Kärlek


-

Hello lovers!
I lördags firade vi Camilla och Julia som fyllde 19 i veckan.
Det var cocktailtema med goda drinkar. Mycket trevligt men det blev en ganska tidigt kväll för min del för sen dess har det varit jobb, oh yes, Love it!





We don't need to talk about it

Inte mycket som händer nu och inspirationen flödar inte heller så vi får se hur det blir här. Kanske skriver nåt ibland, kanske inte.

BACIO


RSS 2.0