Nytta och nöje

Igår blandade jag nytta med nöje, kollade min favoritserie Sex and the City, på italienska. Jag förstod inte allt men mycket och övning ger färdighet. Jag kan typ alla avsnitten utantill för jag har sett de så många gånger så det gör det enklare, och av någon konstig anledning kunde jag redan alla de snuskiga orden haha.. ooups..

Tror faktiskt jag ska fortsätta kolla nu, har liksom inget bättre för mig..

Take me back

Idag har jag ont, i hela kroppen och lite i hjärtat, där inne ni vet.. Jag tänkte att jag skulle gå till gymmet men jag orkar knappt ta mig till badrummet.


Jag vill tillbaka


Buona notte

Vi har haft en liten kräftskiva här idag, hur gott som helst, en hel hink för mig själv med färska svenska kräftor, massa ostar och paj. Det är så jag vill ha det, och sen gino på det, helt fantastic!

Nu ska jag försöka sova men det är så mycket tankar i mitt huvud, jag blir galen. Har så konstiga känslor och känner att jag inte vet vad jag vill, med något. Bara att jag längtar till nästa sommar.. Måste kolla bilderna en gång till..

Rimini i bilder dag 6, 7 & 8

Sådär, mitt rum skiner och jag kan gå ordentligt på golvet, me like!

Därför kommer här de sista bilderna från vår fantastiska vecka i Rimini


Två favvo blondies


Malin & Angelie


Söt random, Malin, Peppe, Angie och jag


På stranden 


Bus


Marcello


Aina och jag


Allt blir vad man gör det till!


Mascarpone, we love


The big phonecall


På Carnaby


Jag och Mal


M&A


Coco


Private show

 
Last lunch


Sötbollar


Mal&Val


Aina och jag


Probs

Min dator har lite problem med musen, eller är det musen som har problem med datorn? Iaf så vill de inte samarbeta och jag har försökt med allt och sitter nu här med en som har sladd vilket är lite jobbigt då jag är van vid trådlös.. men men.. Igår blev det film, Genova heter den och den var bra, lite läskig och sorglig men det var kul att få se så mycket av Italien fast det gjorde såklart att jag fick ännu mer längtan tillbaka..

Nej nu ska jag fortsätta städa mitt rum för igår blev det strömavbrott och det går inte att städa utan lyse eller musik heller för den delen. So long.

Rimini i bilder dag 5

Nu har vi ätit middag med massa chevre och annat gott och det är snart dags för film och te, men först fler bilder från Rimini!


Efter ett tag var det inte så läskigt att vara topless


Jag


A&V


Malin fixar håret


På Gatto Nero, älsklingsrestaurang nr 1.


Darix och Angie


Vi beställde 0,5 liter vin men fick 2..


Hur tänkte ni nu?


Sötaste Diego


Pietro och Diego


Coco man


5 shots, 4 pers så Gavin tyckte den 5e blev bra som bodyshot på mig..


Nattdopp hihi

Förresten måste ni kolla det här klippet på Malins blogg.. Vi är rätt sjuka..

Humor

Hahaha, mami kom precis hem och jag har inte kommit så mycket längre än när hon gick för några timmar sen.

Mami: Du har inte duschat idag va?
Jag: Eh.. nej.. inte än....  
Mami: Jag ser det!
Jag: Eh.. Vaa? (undrar om jag ser så ofräsch ut)
Mami: Ja, hahahahaha du är ju helt svart om benen!!

När jag blir solbränd får jag typ svarta knän och när jag var liten trodde mamma att det var smuts så hon började skrubba mina ben med en sån där gulgrön disksvsamp, ni vet? Ja, med den gröna, hårda sidan då... Så så fort jag blir solbränd nu för tiden säger hon att jag är smutsig och hotar med den där svampen.. Jag kan riktigt känna smärtan..

Pa och Riche

Jag var som sagt ute med min gudmor igår. Vi började med bubbel och middag på PA & Co. Jag hade inte varit där tidigare men det var mysigt och väldigt god mat, vi såg Tomas Ledin också så lite kändis spotting blev det som vanligt.. Efter några timmar där fortsatte vi till Riche för mer bubbel och häng i baren. Alltid lika trevligt när vi går ut.

Lägger snart in fler bilder från Rimini också men först måste jag ta tag i mitt rum. Det ligger kläder överallt, och nu överdriver jag inte, tror inte jag sett mitt rum såhär på några år men det kan ju lätt bli så efter en liten tripp hihi


Rimini i bilder dag 3 & 4

Fikat med flickorna idag var mys som alltid och nu ska jag strax göra mig iordning inför middagen ikväll.

Här kommer lite fler bilder från Rimini

Beachbabes


Vi fick champagne av Darix


Hon är coco..


Hur tänkte vi när vi satte oss i Pietros bil? Att vi skulle krocka..


Sötisar


Mal, Sophia, jag och Angie


Pietro, jag, Norman, Ange och Malin



A,V,M


Ready


Pizza <3


Malin, Thomas och Angie


Drinks



Jag och danske man


Karaoke på The George


Blow up

Hoppas ni får en bra kväll!

Love is life

Imorn vid 12.00 ska alla vi tjejer ses och fika and do some catch up, det blir mys. Vid 18.00 ska jag hem till min söta gudmor på östermalm för att promenera till en restaurang och äta delicious middag och sedan fortsätta vidare till Riche, det ser jag fram emot. Alltså måste jag sova nu så att det blir imorgon och jag får träffa alla de där underbara människorna. God natt Sverige


Rimini i bilder dag 1 & 2

Jag kom precis hem från en mysig middag med mami nere på greken. Det är knäppt hur sakta den här veckan i Italien har gått, det känns nästan som två och det märks att mami tyckt att det gått sakta med, fast hon verkar inte tycka att det var så positivt som vi tyckt haha, lilla mami.. Och vi som tänkt åka ner och jobba säsong nästa år, då blir det lång tid..

Vi har iaf haft det så bra som man kan ha när man åker iväg sådär. Det har varit varmebölja med 41 grader några dagar, massa sol, bad, mat, fest och annat kul. Helt underbart verkligen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag låter bilderna berätta istället :-)


Malin och jag var taggade


puss


In pizza heaven


På Cheers hade de roliga isformer..


Blow up


The new DJs



Paparazzi


Beach jympa


Vi var med såklart!



Bluppan


Johanna i baren


Sweden!


Stills med Sheela och 2 svenska tjejer



Nu ska jag kolla finalen av Bachelorette, vi hörs sen!
BACIO

Back in Sweden again..

God morgon.. Vi kom hem sent inatt och jag vaknade för en timma sen. Vi har haft det jättebra och ångesten över att vara hemma är redan tillbaka men vi har ju också redan börjat planera för nästa år hihi.. Jag berättar mer sen och lägger in massa bilder men nu blir det lunch, och nej, ingen piadina eller god pasta som den här tiden igår utan soppa.. Back in Sweden I am.

Rimini 18/8 - 25/8!

Buon gioooornooo! Det är en väldigt bra morgon eller förmiddag kanske.. Trots att regnet öser ner här utanför mitt fönster, mina naglar inte blir som jag vill och lite annat så är jag ovanligt pigg och glad och det är väl kanske inte så konstigt. Vi väntas ju få väldigt fint väder i Rimini och jag ska bli brun som en pepparkaka! Ja, så nu åker vi alltså till flygplatsen om en timma så jag ska bara klä på mig och fixa det sista. Det här kommer bli så underbart!

Puss på er alla, ta hand om varandra och gör inget jag inte skulle göra ;-)


Rimini 2007

Vi hörs när vi kommer hem igen!
Ciaooo

Packning

Ciao! Sorry för noll uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen! Jag och Lena har packat och det gäller ju att verkligen välja vad man ska ha med och det är lite svårt för mig eftersom jag gärna tar med hela garderoben.. Det blev iaf jättebra och jag har några kilo över och kommer nog inte ha klädbrist heller så nu är jag ready! Eller nja, först ska jag fixa naglarna och grejer men sen så :-)


En vecka med sol, bad, mat och party, imorn åker vi!

Buona notte

Stan och träning

Helloo. Idag har jag varit en snabbis i stan. Var tvungen att köpa fler häftkuddar till mitt fotoalbum och så köpte jag ett par jeansleggings sist jag var inne men så när jag provade dem hemma tyckte jag att de var lite för tajta. Idag provade jag en större storlek men de var för stora så jag behöll de första och tjejen i butiken sa att de skulle töja sig så jag hoppas på det. När jag kom hem från stan gick jag och Maria till gymmet så nu är det dags för duschen!

So don't fight it

Life is a rollercoaster
Just gotta ride it
I need you, ooh
So stop hiding
Our love is a mystery
Let's get inside it

Why do we always complicate things?

Jag kom precis hem från Mikaela. Vi var först och fikade och vi såg fram emot enorma räkmackor men när vi kom till kassan sa de att de var slut och skulle dröja en halvtimma. Klockan var nästan halv tre och vi hade inte ätit nåt så vi bunkrade upp med massa fika för att bli mätta. Efter mindre än en kvart gick Maria in igen och såg då flera mackor, stora och små och vi alla blev smått irrriterade, vi ville ju ha våra räkmackor och en kvart hade vi kunnat vänta.. Efter fikat satte vi oss på ett berg och hade utsikt över Stockholm, det är verkligen vackert på sommaren! Sen blev det hem till Mika för mer fika haha och nu ska vi väl kanske snart äta middag..

Hoppas på utgång men det är så komplicerat här i Stockholm så jag blir galen, Rimini på tisdag!


Twisted kind of fact

No, det blev ingen utgång och jag har haft skittråkigt och så nu för bara en halvtimma sen fick jag höra vad jag kunde ha gjort istället, och det hade varit så mycket bättre, men komplicera saker hette det.. Mami kom nyss hem så jag har precis tryckt i mig en milkshake som hon var så snäll och köpte till mig, ja, då blir det väl ont i magen snart också då, härlig fredagskväll!

Friday

Jag är klar med alla foton, eller inte alla för häftkuddarna räckte inte, det fanns bara ett paket kvar igår på Åhlens så det är fortfarande 50 bilder från studenten som jag inte kunnat sätta in än men det gör jag så snart jag får tag på häftkuddar. Det vanliga albumet med bilder från fester och annat mys och det från Rimini är iaf helt klart! :-)



Jag knöt sidenband för att behålla formen på albumen lite bättre, ganska fint.



Nu ska jag.. eh, ingen aning, klockan har blivit mycket, det blir ingen utgång iaf men förhoppningsvis imorn hehe.. Puss


God morgon!

Jag vaknade precis och ska sätta igång med mina fotoalbum, jag gjorde klart ett igår och har två kvar nu. Fikat igår med Frida var mys som vanligt, vi sitter och pratar hur mycket som helst och sen kollar man klockan och ser att det gått 3 timmar, älskar det. Förresten har jag flyt nu, min övertalningsförmåga ligger on top hehe..
Känsla: lycklig

Dags för kvällsfika

Nu har jag ordnat alla foton i ordning, 390 stycken fan vad jag är bra. Tänk om jag kunde lägga sån här energi på annat, viktigare, äh det kommer.. Nu ska jag göra mig iordning för att möta Frida i stan vid 19.00 och fika, ska försöka skynda mig så jag kan köpa såna där häftkuddar som man fäster korten med innan också så kan jag göra klart allt imorn. Sen ska jag nog fråga Lena om hon vill komma hit och kolla i albumen så kan hon samtidigt hjälpa mig att packa mohaha, deal? ;-)

Pyssel

Jag håller på för fullt med mina foton och det går riktigt bra! Jag har kommit på en bra strategi för att få alla bilder i ordnigng.


Först sorterade jag bilderna så jag fick fram den här högen med bara Rimini pics.


Sen sorterade jag den i mindre grupper som jag döpte i huvudet, Life, Blow up, Stills+ english girls, Carnaby+ Yummy, Stranden, landet, Gatto Nero, Cheers, Limmon+ Villa delle Rose och Randombilder med undergrupper..



Sen blev det såhär och då kollade jag på datorn i mappen i vilken ordning de skulle vara. Sen när jag skulle blanda mina och Angelies bilder blev det svårare men nu är allt fixat och förhoppningsvis perfekt.

Fotona har kommit!

Ohyes, de har kommit!


Dags att ordna med 390 bilder, datum, tid, klippa, klistra, I like this!

Tillbaka

Haha den här sommaren känner jag mig som 16 år igen, iaf för tillfället. Fnissig, fjärilar och hemlig. Vill bara prata med min BFF och det är precis det jag ska göra, båda två ♥
Puss och god natt

It's a turn

Åh, jag sitter och kollar på Paris Hilton's my new BBF säsong 2. Förra gången råkade jag se vem som vann men det gjorde inget så nu kollade jag på slutet av sista avsnittet för att se vem som vann och trots att jag inte hade en riktig uppfattning om alla så tycker jag att det var rätt. Åh det var så himla gulligt, ska inte förstöra för er som inte vill veta men riktigt gulligt var det och oväntat. Förresten hände det en annan oväntad grej idag, vi kan säga såhär, livet är inte så förutsägbart som man ibland kan tro ;-) Besos


Non è più facile

I'm going bananas! Jag springer upp och ner i trappan, och nej det är inte för att jag vill träna utan för att vårt postfack ligger en trappa ner och jag väntar på att mina foton ska komma. Grejen är att jag inte riktigt vet när posten kommer, jag tror att lokaltidningen kommer runt 12.00 och riktiga posten vid 16.00, eller så är det bara jag som snurrat till det. Fotona har iaf inte kommit så nu sitter jag vid datorn och försöker fördriva tiden. Jag kollar jobb och olika språkutbildningar. Jag vill förstås läsa italienska men har ingen riktig koll på något känner jag. Hur länge vill jag plugga? Vilken nivå ligger jag på? Vad är ett bra pris? Och allt sånt där, men äh, det ordnar sig. Jag är inte dummare än någon annan och speciellt inte vad gäller italienskan. Jag ska lära mig! Jag har ju t.o.m ett jobb i Rimini som väntar på mig, det enda jag behöver göra är just att lära mig italienska bättre. Come on!


Hahaha hittade precis den här bilden från 2007, it's a sign.
Jag och Malin pluggade till ett av våra första italienskaprov och åt ravioli..


Natti

Jag fastnar framför datorn varje kväll, det här är inte bra men det känns ju samtidigt lite onödigt att vända tillbaka dygnet nu när vi snart åker och kommer vända det fel igen, om ni förstår.. Nu har jag suttit och kollat igenom massa gamla inlägg i Natacha Peyres blogg, jag gillar henne. Hon verkar så himla gullig och omtänksam, har faktiskt pratat med henne i högtalartelefon en gång när jag tänker efter, det var när vi var hos Bingo Rimér i 9an och sen fick vi hennes visitkort haha vilka tider..


Dhani och Natacha

Nu ska jag sova
Puss på er

En vecka kvar

Usch vilket grått väder det är idag, det är så tråkigt och man blir så trött. Jag sov ända till 12.00 och sen har dagen segat på. Jag och Maria var på gymmet en sväng och sen blev det delicious dinner hemma. Nu har jag precis tagit en dusch och ska smörja in kroppen, känner hur brännan sakta med säkert håller på att försvinna, buhu :-( men men, bara en vecka kvar till Italien nu!

Kvällspromenad

Jag har precis tryckt i mig en skål med yoghurt efter en timmas powerpromenad med Maria. Riktigt härligt var det och nu är jag helt slut.



Det är galet skönt att kunna gå omkring i shorts på kvällarna




Nu ska jag kolla klar på the cougar, som bachelorette fast hon är 40+ och killarna är typ 23 år. Det är ganska sjukt, shit de killar jag känner som är födda 86 är inte sådär mogna.. och inte intresserade av 40+ heller..


Omdesigna

Ja vädret blev inget vidare på min balkong iaf så jag bestämde mig för att rota lite i garderoben. Jag hittade en kjol som jag köpte i början av året men bara har använt en gång för att den var förstor i midjan. Nu är det problemet åtgärdat och den sitter som gjutet, såna här dagar är bra!


Nu ska jag se om jag kan hitta nåt mer.

Måndag

Det är inte kul att bo bredvid ett dagis på sommaren. Det går ju bara inte att sova med stängda fönster men det går heller inte att sova med barnskrik och kaos. Jag är uppe och rastlös, vi får se vad den här dagen bjuder på, det hänger på vädret..


8 dagar kvar!

Dags för egokick

Tillbaka! Usch vad störande skönt det är efter att man tränat (innan träningsvärken kommer). Det gick jätte smidigt idag och jag gjorde 20 minuter kondition på, jag vet inte vad den heter men man typ står och cyklar och så tränar man armarna samtidigt.. Jag och Malin kallar den stronza och för den är så jobbigt och jag är helt svettig och ofräsch nu p.g.a den.. Nu blir det duscha, tvätta håret, hårinpackning, skrubb, bodylotion, måla naglarna och sånt, riktig egokick!
PUSS

Träning

Ännu en dag i solen för min del. Mami kom precis hem med massa grejer från Ikea, bland annat hyllor till mig, wihoo :-) Nu ska jag till gymmet, orkar inte sitta här och svulla mer, vem kom på att Ikea skulle ha massa billigt godis? Dum idé!
Later!

Summerday

Det strålande vädret håller i sig här i Stockholm och idag har jag tillbringat dagen på bryggan här nere, supermysigt! Nu har jag precis tagit en dusch och ska strax hitta lite kläder för det blir middag i Gamla stan.
Ta vara på sommaren!


Fotopyssel

Vet ni vad jag gjorde igår innan jag däckade av huvudvärk? Jag var inne på extrafilm.se och beställde en massa bilder till mitt fotoalbum. Det var cirka två år sedan jag började göra mina egna fotoalbum och jag tycker det är jättekul att klippa, klistra och skriva så nu är ytterligare 390 bilder påväg hem till mig så jag har massa pyssel att se fram emot! Och Lena och alla andra har massa kul att bläddra i nästa gång ni kommer hit :-)


Såhär ser mina album ut














Gah, nu svimmar jag snart av hunger, är inte så duktig på att äta såhär på sommaren så jag har bara fått i mig lite majs men snart kommer Malin så nu ska jag börja med maten. Vi har nämligen en deal, hon köper choklad och jag börjar med maten, sounds good to me!


Fredag

Det blev dåligt med uppdatering igår men ni missade inte så mycket heller. Vid 14.00 mötte jag som sagt Malin för att gå på promenad i det underbara vädret. Hon hade tagit med sig Dennis också som höll takten uppe och bara var allmänt sötig. Vi var ute i några timmar och sen blev det hem för att äta och sova tidigt med sprängande huvudvärk.



Dennis och jag krävde paus


sen ville sötungen bada och Malin fick kämpa hårt för att få upp honom haha



Hittills idag har jag suttit och kollat om det finns några roliga jobb men nu tänker jag lägga mig på balkongen i solen och läsa, mysfaktor.


Torsdag

Idag var första gången jag gick upp innan 10 sen vi kom hem och det var jäkligt svårt att komma upp kan jag erkänna men gud så skönt det är att inte sova bort dagarna, man känner sig mycket bättre. Jag har redan hunnit vara iväg och jag fick massa beröm för mina betyg, mitt CV och mitt arbetsintyg från mitt förra jobb. Det kändes riktigt bra och nu blev jag taggad, lite push bara så löser sig allt.

Just det, igår såg jag The Notebook för första gången på flera år, och ja, jag grät en hel del..

Nu ska jag äta lite lunch för vid 14.00 ska jag möta Malin för att mysa runt i stan.
Hoppas ni får en underbar dag!


En reunion är ändå ganska mysigt

Jag vaknade för någon timma sen och kände mig helt konstig i huvudet, skakis och ont i halsen och sådär, inte så kul. Nu har jag ätit lite och hoppas på att det blir bättre, jag har inte tid att bli sjuk nu.. Idag är sista dagen som alla är hemma för imorn åker ett gäng iväg till Spanien och sen åker ju vi till Italien, så är det alltid, när några kommer hem åker några andra iväg, typiskt oss.. Vi får se till att åka iväg alla tillsammans fast det skulle väl bli svårt att pricka in ett datum som alla kan då och så tycker jag ändå att det är ganska härligt att gå och längta tills man ses och sen ha en mysig reunion med skvaller och mys.


Här är bilderna från vår senaste reunion, på Linns födelsedag

Jag var en aning brunare än Malin hihi




Camilla serverar bål





Camilla


Linn, tha birthdaykid


Malin och Anna


Nina och jag


What to do?

Jag är lost, helt lost. Jag insåg precis att jag inte har en aning om vad jag vill göra med mitt liv. Hur ska jag kunna veta det när jag är 19 år? Mitt största mål just nu är att jag ska lära mig italienska ordentligt, men där kommer inga pengar. Och ja, jag kanske åker ner och jobbar säsong nästa år, men sen då? Nej, jag vet att man inte kan förutspå framtiden men just nu behöver jag ett mål, lite inspiration så jag kan sluta upp med min leva-för-dagen filisofi..

Nu ska jag sova. En morgon mycket snart vaknar jag upp och vet vad jag vill göra, vart jag vill och hur jag ska ta mig dit. Jag kanske meddelar det här då, eller inte.
God natt

Svara då!

God morgon. Jag blir galen på folk och telefoner. I och med att vi åker tillbaka till Italien om två veckor så måste jag avboka lite saker som jag hade bokat in, men tror ni någon svarar? Just nu håller jag på och försöker få tag i min tandläkare men det är bara upptaget och så måste jag ringa det där företaget som tog våra studentbilder för de har klantat sig med beställningen och så var sista inbetalningsdatumet den dagen vi kom hem från Rimini. Åh, jag blir galen, svara då!




Vill tillbaka till mitt paradis utan problem, nu, nu, nu!

Niente


Absolut bästa just nu!

Rimini i bilder del 4

Jag sitter och kollar runt på massa folk på facebook och så hamnade jag på en ganska känd tjejs sida och började kolla hennes bilder. Det var inte meningen för jag skulle egentligen kolla en annan brud men så går man in på en annan bild som leder till en annan och ja, ni vet hur det är, har man inget att göra så. Nu har jag precis kollat massa Thailand bilder och fick abstinens till Italien så ja, nu kommer de allra härligaste men tyvärr sista av Rimini bilderna.


Stek


Paradiset
















Blow up


All the girls



Hetingar, ses snart!


Cheers


Har jag sagt att jag hatar att cykla?



Angie, Chiara och jag


Daniele, vår favvo


Sista kvällen, 06.30

Nu blir det te och TV

Aj

Träningsvärk.. Note to self: sluta inte träna 3 veckor innan semester på 3 veckor. Och när träningen tas upp igen, använd inte samma tunga vikter som för 6 veckor sen, aj. Nu ska jag insupa Stockholms värme med en ny bok på balkongen.

Rimini bilder del 3


Idag har vi haft fint väder här i Stockholm så sen jag kom hem från gymmet har jag legat på balkongen och läst. När vi var i Italien läste jag Vänninan av Denise Rudberg och jag håller nu på med Storlek 37 som är fortsättningen. Nu har jag tagit paus och målat naglarna och kollat Fashion television, åh, ge mig en extraordinär otrolig kreativitet och stil, snälla?! Blir alltid så inspirerad när jag kollar på sånt.

More Rimini pictures!

Amore


Jag på strandpromenad




Angelie, Roberto "Bitchy Spears" och jag på Life


Angies hottie





Mami och jag älskar Kitty haha


Ready


A&V


Steker på


Vi hade kul med långa sugrör


Vi och de norska tjejerna :-)

Nu ska jag läsa de sista 50 sidorna.
Lägger upp de sista bilderna imorn, puss.

God morgon

16, 16, 16.. Om 16 dagar åker vi!

Vaknade för en timma sen och har hunnit med frukost på balkongen men det var liiite kallt.. Nu ska jag iväg till gymmet, vi hörs sen!


God natt

Trött. Måste sova, kom hem för en timma sen och skulle bara kolla mail.. vi vet ju hur det slutar. Har iaf haft en mycket trevlig kväll med mina favourite girls. Vi började hos Linn med bål och massa skvaller och sedan skulle några vidare ut men jag skulle hem.. var min tanke iaf. Men ja, så blev det inte heller så jag följde med ut ett tag också men vägrade alkohol haha.

Nej nu ropar sängen.
PUSS

Rimini i bilder del 2

God morgon, jag vaknade för 40 minuter sen, vet inte vad som hände men det var skönt att sova, antar att det här är min rehan period och det behövs eftersom det blir fest redan ikväll igen för att fira Linn som fyller 19 år idag, grattis Linney! :-)

Här kommer lite fler bilder från Rimini


Ange


Vi och Grant


Hahahaha ni skulle sett "före" bilden!


En kväll fick vi åka limmo till Villa delle Rose


Inuti


Det bjöds på skumpa och annat





Stranden








Dinner with the English girls


Daniele och jag


Angie körde strip pole battle


Gissa vem som vann..

Nu ska jag fräscha till mig lite för snart kommer Lena hit!

RSS 2.0