We'll be back!

Eh, Malin och Angelie är här hos mig just nu och vi skulle egentligen ha lagat middag och haft det mys men så råkade vi gå in på ryanair.se och boka en ny resa till Rimini.. ouups.. Det var inte tanken men nu är det fixat och den 18/8-25/8 blir vi borta! HAPPY!!


18 dagar kvar..

From Rimini with love



Rimini i bilder del 1

Ciao! Inatt tror jag att jag har sovit ungefär lika många timmar som jag gjort de senste 4 dygnen, galet! Jag kan iaf säga att det verkligen behövdes och min säng har jag saknat.

Just nu skulle vi ha suttit på strandbaren och ätit en piadina och tvingat i oss massa vatten för att inte få vätskebrist om vi fortfarande var kvar i Rimini men istället har jag nu nudlarna på spisen hehe.. Ja, det är ungefär så mina tankar går just nu..

Vi har haft det galet bra i 3 underbara veckor och dagarna har ungefär sett likadana ut. Upp vid 9 för frukost och sen gå till stranden. Sol, bad, musik, läsning och annat mysigt. Lunch på strandbaren för att sen fortsätta steka några timmar till. 19.00 upp för att göra sig iordning (vilket var mycket lättare på hotellet än lägenheten vi först bodde i hehe..) 21.30 middag på favoritrestaurangen Gatto Nero och mot midnatt ge oss ut i Riminis härliga nattliv för att festa med nya och gamla vänner till typ 06.00. LOVELY!

Jag har runt 500 bilder, vissa väldigt privata men många kommer komma upp här.
För att det inte ska bli för mycket på en gång så lägger jag in några i taget så räkna med mycket inlägg bestående av bilder från våra galna dagar i Rimini.




På Blow up


Peppe och Angie


Vi körde på klackar första kvällen, aldrig igen!


Give it to me!


Vi fick rosor och vin av Eros


Angie fick en pizza av en kille hahaha


sen fick vi rosor av Gavin, vilket inte uppskattades av alla parter..


En dag var det faktiskt dåligt väder..


Det regnade och haglade så vi stannade hemma och sov ut


Dagen efter var solen och hettan tillbaka


Jag stekte på


duschen.. tänk er att tvätta håret här, trycket är på max.. SERIÖST


Drinkar på Cheers


Frugan och jag


Sen blev det Malibu-ananas för vi hade pratat med Malin i telefon


sen började vi sakna Malin så mycket att vi satte på Cristian peruk så han fick vara substitut för vår saknade bionda

Nu ska jag äta lite men fler bilder kommer senare
BACIO

Back in Sweden

Ciao babes, nu är vi hemma. Eller ja, i Sverige.. känns helt fel om jag ska vara ärlig. Vi har verkligen haft det helt underbart och ja, vi längtar redan tillbaka! Vi bodde ju i en lägenhet men vi lackade på den till slut och tog in på hotell de sist dagarna, lovely! Det känns helt sjukt att vi imorse satt och åt frukost på hotellets veranda i 31 graders hetta och nu sitter jag här i mitt rum och fryser. Men aja, jag har massa kul att berätta men nu är jag hungrig så jag skriver nog imorn istället, tror nämligen inte jag orkar senare, har bara sovit 2 timmar och är fortfarande lite sjuk också men imorn kommer en massa bilder och så.

Hoppas ni haft det bra här hemma när vi varit borta!
BACIO

Update fran Rimini

Ciaoo!

Nu har vi antligen tagit oss till ett internetcafe har, Shooters (typ det enda som finns hehe..) Vadret har varit for bra for att sitta vid en dator men just nu ar det "bara" typ 25 grader och sa blaser det lite, det tyckte vi var kallt hehe..

Vi har det galet bra har nere. Gar upp tidigt for att hinna fa sa mycket sol som mojligt och bli svarta, vi lovade namligen Linn sa vi kampar pa hehe. Vi ater galet gott sa vagen far val en chock nar vi kommer hem.. Vi har iaf bestamt oss for att inte ata hemma i lagenheten mer heller for det finns for mycket gott vi missar da hehe.. dock kanske det blir lite dyrt... not, det ar faktiskt sjukt att vi far typ allt gratis, det gar lixom inte att gora av med pengar har..

Forutom att ata och sola hela dagarna festar vi galet natterna igenom till tidig morgon. Det ar sjukt kul och vi far VIP behandling overallt! I onsdags fick vi till och med aka en lang fin vit limousine till en klubb i Riccione med en massa killar dar det bjods pa skumpa. Sjukt nice! Vi har ocksa traffat en massa folk fran forra aret vilket ar valdigt kul, det ar bara Malin som saknas nu <3

Som ni marker lever vi livet har nere och njuter av varenda sekund. Vara storsta bekymmer ar vad vi ska ata till middag, vilken drink vi vill ha, vilken kille som ar snyggast hihi och vilken bikini som ar bast for att slippa fa fula rander hehe.. Nej dar ljog jag nog lite, var dusch ar inte att leka med, det ar ungefar som att tvatta haret i regn.. inget tryck alls och med mitt och Angelies har blir det lite besvarligt men vi har lost det med vattenflaskor..


Nu blev det ett valdtig langt inlagg har men jag vet inte nar vi kommer till internet nasta gang sa och jag har redan 200 bilder men ingen sladd sa jag lagger upp massa sant nar vi ar hemma i Sverige.

Nej nu maste jag ga, har en het middagsdate ;-)
Saknar alla vara alsklingar dar hemma. Bacio!
Angelie halsar ciaoooo ciaoooo!!!

RIMINI 7/7 - 30/7

Jag och Angelie åker till Rimini nu och kommer hem 30 juli.
Jag kommer sakna er alla men det här blir underbart!



 

PUSS PÅ ER!





Strax iväg

Jag är helt klar med allt nu utom lunch men jag har 1½ timma som behöver fördrivas. Ska umgås lite med mami, vi ses ju igen om en vecka när hon kommer ner men jag kommer sakna henne ändå.


Åker i shorts och linne med leggings och myströja över så det går lätt att bara dra av sig när man landar på varmare breddgrader.

God morgon!

Jag har haft lite svårt att sova inatt,ungefär som ett barn natten till julafton, men jag fick mina 8 timmar iaf så det är lugnt och jag lär ju ändå sova på planet.. Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och vänta på att klockan blir 14 och att de kommer och hämtar mig så vi kan åka till flygplatsen. Det blir nog en riktigt svensk lunch här hemma också, det lutar åt pytt i panna hihi..

Vi hörs sen!

Buona notte

Middagen var fantastico. Det var jag, Julia, Nina, Anna och Linn och vi åt på greken här nere vid mig och hade det trevligt som alltid. Det känns lite konstigt att vi inte ska ses på så länge och jag kommer sakna alla men då blir det dubbelt så kul när vi ses igen! Och förresten är det ju jag och Angelie som åker så vi lär ju vara rätt upptagna med att sola, bada, äta, festa, shoppa och annat kul så det går nog snabbt ;-)

Nu ska jag ta hand om håret, vill ju inte komma ner helt ofräsch! Planet går 17.30 så vi åker härifrån vid 14.00-14.30 så jag hinner skriva imorn med.
Puss och god natt!

Middag med tjejerna

Gaah, stressigt!
Nu ska jag ut och äta middag med mina flickor
åh kommer sakna er alla så mycket när vi är borta!


Jag hade tråkigt så jag sydde om, och klippte i mina gamla byxor, grr



Byee!

Imorn åker vi!

När man packar känns det som man har hur mycket kläder som helst medan det i vanliga fall ibland känns som att garderoben ekar.. Det är den där känslan av att inte veta vad man ska ha på sig men hela garderoben är ju full och när man åker vill man ha med allt ut i fall att... Nu är jag iaf klar, eller något mer åker säkert i, just ut i fall att..



Det första jag ska be om är ananas malibu, har längtat efter dem..



 


eller kanske Darix underbara mojitos..


Nej nu ska jag sluta tänka på goda drinkar, jag måste jag fortsätta här..
IMORN ÅKER VI!!

Packning

Här håller vi på och packar för fullt och vi är snart klara, gick väldigt snabbt så nu känner vi oss lite förvirrade haha..


Det är inte så lätt att packa när man inte får ha så många kilo med sig men vi ligger bra till så det funkar nog på hemvägen med allt vi kommer ha shoppat också :-)

Vi har haft en helkväll som började med middag i soffan framför film. Sedan fortsatte vi med chirre och dirre och massa annat gott. Anna, Vicky och Angelie joinade också, alltid lika mysigt. 

Imorn ska Lena komma hit och hjälpa mig packa lite, det är vår tradition och jag har inte glömt något de gånger hon hjälpt mig så det är bästa sättet. Vi har en packlista också haha så det kanske inte bara handlar om att glömma saker men det blir mycket roligare när hon är med. Åh, tänk att vi åker på tisdag, det är bara 2 dagar kvar tills vi är i Rimini, det här är det jag längtar efter hela året varje år. Jag pratar nog väldigt mycket om det också, men jag har faktiskt mina rötter där och det är platsen där jag har upplevt många av mina lyckligaste stunder så det blir lätt så :-)


Malin och Angelie, Rimini 2007

Jag hatar att säga hejdå innan man ska vara ifrån varandra ett tag men idag var nog det värsta att inse att Malin inte kommer följa med mig och Angelie ner i år, det är ju vår grej ♥


I'm off

Nu har jag äntligen fått tummen ur så snart ska jag åka till Malin.

Solen tog ordentligt igår, det gillar vi.
PUSS

Honey

God morgon! Hade tänkt lägga mig på bryggan idag och njuta av solen men det är massa elaka moln som förstör för mig så det blir inget av med det. Istället tänkte jag leta fram lite grejer som jag ska ha med mig till Italien och senare ska jag hem till Malin där vi och de andra tjejerna ska äta middag, kolla film och bara ha det mys, en riktig tjejkväll! Några drar nog vidare sen men vafan, vi åker ju på tisdag och då blir det party i 3 veckor så en myskväll passar fint för mig!

Hoppas ni får en bra dag!

Something made you turn and look at me

Åh, vissa känslor finns alltid kvar genom den här låten..




Jobb i Västerås

Det har som sagt varit en lång dag idag. Jag och Sabina var i Akalla redan vid 08.00 imorse och sen åkte vi med resten av vårt crew till Västerås. Det var massa gamla raggarbilar och fullt med folk från olika länder och där jobbade vi med event för Binero. Det var galet varmt varvat med störtregn och trots att vi kom hem sent och är helt slut hade vi det kul.


Vi hade med oss en koeningsegg (stavas det så?)
Det är en av världens dyraste bilar (10.000 000 kr) och kan gå i 388km/h, lite coolt.


Natti

Nu ska jag försöka sova. Det är sjukt varmt och jag är inte alls trött men jag måste verkligen om jag ska orka upp imorn.



Hoppas på att den här killen dyker upp i mina drömmar hihi

Dröm sött!

Myskväll

Det har varit en lugn dag idag men det är väl lika bra för imorn ska jag upp 06.30 och jobba och kommer nog inte hem förrän runt 21.00. Det blir alltså en lång dag men hoppas att det blir kul, tydligen så har de jag jobbar för imorn hyrt en bil som är värd 10 miljoner kronor så det blir kul att kolla trots att jag inte direkt är bilintresserad. Ikväll ska jag ladda upp ordentligt genom att bara bara hemma och mysa.


Bilder från vår picknick förra veckan på bryggan här nere vid oss






Igår

Jag börjar med att säga GRATTIS till Sabina som fyller 19 år idag!


Kvällen igår var grym, en av de bästa på länge här i Stockholm. Vi började hos Malin med en drink och sedan drog vi vidare till Laroy som inte alls kändes som Laroy brukar haha, väldigt trevligt! Det var Stefan och Niklas på School's out som bjudit oss. Det var modevisning och så spelade dj samvice. Han är grym och dessutom galet snygg så det blev mycket dans trots hettan.



Malin och jag


Angelie


Isabelle och Linn

Nu ska jag ut på balkongen och sola för även om jag hatar att medge det så är jag inte riktigt så brun som på korten, lite är kamerans förtjänst, men det är nice.

Vad ska ni göra idag?

Kvällens


Sådär, nu är jag klar, och nej det har inte tagit flera timmar utan jag segade som vanligt haha..



såhär ser jag ut just nu


klänningen


och ringen är såklart på

Det är så skönt att inte behöva massa smink i facet, bara lite mascara och kajal sen klart,
 I love summer!

Ha en superbra kväll!


Music

Jag håller på och fixar massa musik till iTunes nu så att vi har sköna låtar när vi åker. De flesta är ganska gamla men det är nästan dem som är bäst. Macarena, Bailando och massa såna nostalgilåtar blir det, blir nog perfekt i vår giardino! Nu ska jag bara se till att få in allt på min iPod och det är lite klurigt för den har en förmåga att inte vilja..

Nu ska jag se till att få det här klart för snart måste jag hoppa in i duschen och fräscha till mig för ikväll blir det utgång!



Jag ska ha min nya klänning men kan inte bestämma vilka skor, heels or flats?
PUSS

RSS 2.0